Subota, 24. rujna 2022.

VIDEO Zekić nakon dramatičnog trijumfa: Dobili smo na karakter, a prvi put sam u Koprivnici osjetio pravi fluid s tribine

Pobijedili smo na karakter, čestitam svojim igračima. Baš su se 'pokidali', jedva hodaju, jedva stoje. Napravio sam svih pet zamjena do 60. minute, morali smo ući u taj rizik jer nismo dobro izgledali, rekao je Zekić

Preporučujemo

Trener Slavena Belupa Zoran Zekić priznao je da njegova momčad nije izgledala dobro u većem dijelu utakmice s Goricom, no pobjeda je plod karaktera, ali i njegovih poteza koji su u konačnici donijeli preokret.

– Treba biti pošten i reći da je Gorica bolje ušla u utakmicu nego mi. Baš smo bili nekako nervozni, nepovezani, iz toga svega neagresivni, pa smo kasnili u duel. Predaja nam je bila užasna, kretanja isto tako. Jako malo sam ovakvih utakmica dobio u životu, ali dogodilo se i nama u Belupu da smo odigrali baš jako dobrih utakmica s puno šansi koje nismo dobili – rekao je Zekić.

Pohvalio je igrače.

– Pobijedili smo na karakter, čestitam svojim igračima. Baš su se ‘pokidali’, jedva hodaju, jedva stoje. Napravio sam svih pet zamjena do 60. minute, morali smo ući u taj rizik jer nismo dobro izgledali. Zamjene su ušle dobro i svi su donijeli ono što smo očekivali. Prvi put nakon godinu dana osjetio sam u Koprivnici i pravi fluid s tribina, bez obzira koliko ljudi bilo, baš su nas digli na kraju.

SUPERSPORT HNL Slaven Belupo preokretom svladao Goricu

Trener Gorice Samir Toplak imao je pak za čime žaliti.

– Težak, težak poraz. S obzirom na 79 minuta raspodije, igre, kontrole igre i stvaranje šansi. Baš sam ponosan na tih 79 minuta, ekipa je imala glavu i rep, nametnuli smo se, ništa nismo protivniku dali. Nažalost, realizacija je zakazala, imali smo 3-4 stopostotne šanse gdje smo trebali otići na 2-3 razlike i onda bismo utakmicu vjerojatno priveli kraju. Ovako smo Belupo vratili u igri s dvije pogreške i na kraju je zasluženo pobijedio – izjavio je Toplak.

- Advertisement -

Najnovije objave