Nedjelja, 4. lipnja 2023.

VIDEO Zekić uoči Rijeke: Spremni smo, svjesni smo kako trebamo igrati i ponašati se

Zanimljivo je da Slaven Belupo ima negativan omjer na domaćem terenu, s dvije pobjede, jednim remijem i tri poraza

Nogometaši Slavena Belupa u nedjelju u 17.10 sati dočekuju Rijeku u utakmici 14. kola SuperSport HNL-a.

Susret je na konferenciji za novinare najavio trener Farmaceuta Zoran Zekić.

– Mislim da smo dalmatinsku turneju završili na zadovoljavajući način, s pobjedom u Šibeniku i prolazom u Kupu, što je ipak najbitnije. Proširili smo roster s nekim igračima koji su dobili minutažu, neki koji su trebali igrati manje ipak su ostali u ritmu zbog produžetka sa Solinom. Po povratku smo odradili dobre treninge s igračima koji su na dispoziciji. Nažalost, još uvijek imamo velik broj izostanaka, ali to je uvijek tako kad se približava kraj prvenstva. Mislim da smo spremni, da smo svjesni situacije i da smo svjesni na koji bismo način trebali igrati i kako bismo se trebali ponašati – rekao je Zekić.

Rijeka se malo podigla nakon lošeg otvaranje sezone?

– Znali smo svi da će se Rijeka podići, imaju kadar, tradiciju i kvalitetu. Nisu se podigli malo, nego dosta. Zabili su šest golova u dvije prvenstvene utakmice, dok je u Kupu njihov trener napravio dosta promjena, tako da to nije realna slika. Svaka čast Moslavini na njihovom htijenju, ali to je Kup, takve se utakmice događaju, prvenstvo je nešto sasvim drugo. Oni će tu utakmicu iskoristiti da podignu energiju, tenzije i ozbiljnost, tako da na sve to moramo biti spremni.

Zanimljivo je da Slaven Belupo ima negativan omjer na domaćem terenu, s dvije pobjede, jednim remijem i tri poraza.

– Imamo do kraja tri utakmice doma i jednu vani. To bi za svaku momčad trebala biti pozitivna činjenica, no mi nažalost to dosad nismo potvrdili u Koprivnici. Svaka nova utakmica je prilika za nešto pozitivnije, stoga se nadam da ćemo domaći teren i mi iskoristiti na malo bolji način.

Što je još rekao Slavenov trener, pogledajte u video prilogu Slaven Belupo TV-a.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti