Četvrtak, 1. lipnja 2023.

Vikend odluke o naslovu prvakinja; Podravka gostuje u Osijeku, a Lokomotiva u Sesvetama

U posljednjem kolu Lokomotiva u Zagrebu dočekuje Dalmatinku i jasno je da Pločanke u gostima nemaju previše izgleda. Tanka je koprivnička nada i u Sesvete, ali dok se igra...

Ovog vikenda igra se pretposljednje, 25. kolo Prve hrvatske rukometne lige za žene, u kojem će pasti i odluka o naslovu.

Naime, Podravka Vegeta se još nada kiksu Lokomotive, a on bi se možda mogao dogoditi u subotu, kad aktualne prvakinje gostuju u Sesvetama koje su u posljednje vrijeme podigle formu.

U posljednjem kolu Lokomotiva u Zagrebu dočekuje Dalmatinku i jasno je da Pločanke u gostima nemaju previše izgleda. Tanka je koprivnička nada i u Sesvete, ali dok se igra…

Podravka će pak u subotu gostovati u Osijeku

– Od prve minute moramo ući borbeno i angažirano te iz čvrste obrane postizati brze golove. Moramo opravdati ulogu favorita i naravno uzeti dva boda – rekla je Katja Vuković, mlada Podravkina nada s lijevoga krila.

Susret je najavio i trener Antonio Pranjić:

– Sutra gostujemo u Osijeku kod ekipe koja već nekoliko sezona ima par iskusnih igračica u svojim redovima koje odlično nadopunjavaju i mlade igračice. Želimo u Osijeku odraditi utakmicu na maksimalnom nivou, a kao i uvijek tražit ćemo čvrstu i pokretljivu obranu te što više napada na njihovu nepostavljenu obranu. Želimo nastaviti pobjednički niz i vratiti se u Koprivnicu s nova dva boda – kazao je Pranjić za klupsku stranicu.

Utakmica je na rasporedu u 18 sati. Posljednje, 26. kolo bit će u Koprivnici 20. svibnja s riječkim Zametom, a vikend nakon toga slijedi završnica Kupa u Poreču.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti