Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Virovitičko-podravska županija za programe i projekte udruga izdvojila više od 120.000 eura

Nastojat ćemo i nadalje povećavati sredstva za vaš rad jer brojne i vrijedne udruge bogatstvo su Virovitičko-podravske županije i mi ćemo uvijek biti uz vas, istaknuo je, među ostalim, na prigodnoj svečanosti virovitičko-podravski župan Igor Andrović

- Oglas -

Virovitičko-podravska županija za programe i projekte udruga sa svog područja na godišnjoj razini izdvaja više od 120.000 eura.

U utorak je u Tehnološkom inovacijskom centru u Virovitici DVD-ima i udrugama od općeg interesa za Virovitičko-podravsku županiju ugovore na prigodnoj svečanosti uručio župan Igor Andrović.

Na temelju prijave na javni poziv Virovitičko-podravske županije, sredstva su odobrena za 119 programa i projekata DVD-a i udruga od općeg interesa za Županiju, a već ranije, sredstva su dobile udruge proistekle iz Domovinskog rata, kao i udruge u kulturi i tako dalje, priopćili su iz županijske uprave.

- Oglas -

Uz župana Androvića, svečanosti su nazočili i zamjenik župana Marijo Klement, županijska pročelnica službe za poslove župana i opće poslove Jasna Abramović te pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu Bojan Mijok.

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović
Virovitičko-podravski župan Igor Andrović // Foto: Kristijan Toplak

– Za programe i projekte udruga s našeg područja ove godine Virovitičko-podravska županija je izdvojila 10.000 eura više nego u 2023. godini. Nastojat ćemo i nadalje povećavati sredstva za vaš rad jer brojne i vrijedne udruge bogatstvo su Virovitičko-podravske županije i mi ćemo uvijek biti uz vas – istaknuo je, među ostalim, na prigodnoj svečanosti virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti