Četvrtak, 29. rujna 2022.

Virtualno popratite Virovsku prkačijadu, očekuju vas i iznenađenja

Posjetitelji stranice podsjetit će se na prkače svojeg djetinjstva, razgledati virtualnu 3D izložbu te sudjelovati u nekoliko nagradnih igara

Preporučujemo

Pratite ovogodišnju Virtualnu Virovsku prkačijadu – International Festival of traditonal cakes do idućeg tjedna na Facebook stranici Prkačijade.

Posjetitelji stranice podsjetit će se na prkače svojeg djetinjstva, razgledati virtualnu 3D izložbu te sudjelovati u nekoliko nagradnih igara. Danas se tradicionalno održava Vrtićka i Mala Virovska prkačijada u sklopu kojih će se moći uživati u radovima novih generacija malih slastičara.

Želja organizatora je preplaviti društvene mreže slatkim prhkim kolačima – prkačima te inspirirati građane da se pridruže i uživo, kada za to bude mogućnosti.

Osim ovog virtualnog eventa, Općina Virje pobrinula se i da ove godine bude najslađe mjesto u Podravini pa će se 8. i 9. svibnja održati Lov na prkače!

U subotu i nedjelju, 30 malih prkača bit će sakriveno u parkovima, na igralištima i drugim javnim prostorima na području cijele općine. Svi koji ih pronađu moći će ih zamijeniti za poklon pakete u Općini Virje.

- Advertisement -

Najnovije objave