Subota, 15. lipnja 2024.

Vozač s 2,24 promila nagazio na gas i autom završio u banderi

Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 44-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1580 eura

- Oglas -

Policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak nešto prije 19 sati u Goričanu.

“Muškarac (44) je pod utjecajem alkohola od 2,24 promila upravljao osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, Glavnom ulicom. Pritom brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć) zbog čega je u blagom zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem te izletio izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom automobila udario u stup niskonaponske električne mreže”, priopćila je Policijska uprava međimurska.

Uslijed siline udara došlo je do kidanja kablova internetske mreže, a mjesto događaja su uz policajce, osiguravali i članovi lokalnog Dobrovoljnog vatrogasnog društva.

- Oglas -

Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 44-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1580 eura, uz izricanje zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u ukupnom trajanju od tri mjeseci, priopćila je policija.

Također, dio Glavne ulice u Goričanu je od 19.15 do 21 sat zbog obavljanja očevida bio zatvoren za sav promet koji se odvijao okolnim ulicama.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti