Nedjelja, 25. veljače 2024.

Vrijedne članice Bresta priredile izložbu i lijepo druženje za mještane

Brojni posjetitelji mogli su odabrati božićne ukrase po svom ukusu

- Oglas -

Članice Udruge žena Brest iz Podbresta vjerne su tradiciji koju su davno uvele i ususret svakom velikom blagdanu priređuju prigodnu prodajnu izložbu rukotvorina te druženje za svoje sumještane.

U društvenom domu u Podbrestu u nedjelju su ponovo zamirisale domaće slastice, a brojni posjetitelji mogli su odabrati božićne ukrase po svom ukusu.

Sudeći po količini izloženih ukrasa, žene Bresta imale su pune ruke posla proteklih mjeseci, a i ove godine novac prikupljen od dobrovoljnih priloga namijenile su svojim budućim akcijama koje su uglavnom usmjerene na pomaganje susjedima u potrebi.

- Oglas -

Udruga je vrijedan član zajednice, jer zahvaljujući ovim neumornim ženama koje se uključuju u općinske i druge manifestacije, Podbrest je uvijek lijepo uređen i niti jedan posao koji donosi boljitak njihovu mjestu nije im težak.

Ovogodišnjoj božićnoj izložbi odazvali su se i brojni uzvanici među kojima župan Međimurske županije Matija Posavec te ravnatelj Osnovne škole Orehovica Branko Sušec, a dobrodošlicu su je poželjela predsjednica Udruge žena Brest Danijela Cirkvenčić.

Posjetitelje i uzvanike nastupom su pozdravili i učenici područnog školskog odjela iz Podbresta koje za marljivost nagradio i sveti Nikola.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

*Ovaj sadržaj donosimo u suradnji s Međimurskom županijom

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti