Srijeda, 24. travnja 2024.

Vrtićarci u suradnji s Komunalcem na koprivničkoj tržnici dijelili motivacijske poruke

Mališani su pripremili motivacijske poruke sreće u obliku srca te su ih podijelili svim zakupcima, kupcima i prolaznicima

- Oglas -

Danas se obilježava Međunarodni dan sreće s ciljem povećanja svijesti o važnosti potrage za srećom i dobrobiti svjetskog stanovništva.

Rezolucijom opće skupštine Ujedinjenih naroda, 2012. godine, odabran je 20. ožujka kao Međunarodni dan sreće. Tad je bio upućen poziv svima da na prikladan način obilježe taj događaj, a u rezoluciji stoji da je ‘potraga za srećom temeljni čovjekov cilj’.

Koprivnički vrtićarci
Foto: GKP Komunalac

Kako bi naše građane podsjetili da sreću čine male stvari, u suradnji s dječjim vrtićem Tratinčica organizirana je šetnja Gradskom tržnicom kojoj se pridružila skupna Pačići s odgajateljicama Anom Zlatar i Helenom Ružić.

- Oglas -
Koprivnički vrtićarac i prolaznica na Gradskoj tržnici
Foto: GKP Komunalac

Mališani su pripremili motivacijske poruke sreće u obliku srca te su ih podijelili svim zakupcima, kupcima i prolaznicima kako bi im čestitali Međunarodni dan sreće te im ukazali kako sreću čine male stvari koje možete raditi baš svaki dan kako bi usrećili sebe, ali i druge oko sebe.

Nakon šetnje tržnicom Smutek – domaći kutek pripremio je smoothie napitke te okrijepio mališane zdravim obrokom.

Koprivnički vrtićarci na Gradskoj tržnici
Foto: GKP Komunalac
Koprivnički vrtićarci na Gradskoj tržnici
Foto: GKP Komunalac

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti