Srijeda, 25. svibnja 2022.

Za koprivničku Socijalnu samoposlugu prikupljeno čak 284 kilograma hrane i 48 higijenskih potrepština

U prikupljanju donacija u trgovačkim centrima sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner

Preporučujemo

U subotu je u koprivničkom shopping centru Supernova održana vrlo uspješna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Akciju je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a u samo četiri sata prikupljeno je 284 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 48 komada higijenskih potrepština.

Kao i inače, volonteri su kupcima dijelili letke s popisom potrebnih proizvoda za Socijalnu samoposlugu i preuzimali donacije.

“Više građana je ostavilo novac pa smo odmah tamo kupili proizvode koji će već u srijedu biti podijeljeni potrebitima. Svima koji su na bilo koji način pomogli zahvaljujemo na velikodušnosti”, istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica.

Također, svoje donacije za Socijalnu samoposlugu možete donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 od 7 do 15 sati. Želite li pomoći novčano, uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465, a ako, pak, želite pomoći volontiranjem, javite se u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica.

“Zahvaljujući donacijama svakoga tjedna koprivnički Crveni križ priprema pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane koji su u potrebi te ih podijeliti u Socijalnoj samoposluzi”, ističu iz koprivničkog Crvenog križa.

U prikupljanju donacija u trgovačkim centrima sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

- Advertisement -

Najnovije objave