Subota, 25. ožujka 2023.

Za Socijalnu samoposlugu građani u Supernovoj donirali 228,5 kg hrane i 51 higijenski proizvod

U prikupljanju u Supernovoj sudjelovale su volonterke Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, članice Kluba Volonter penzioner

Preporučujemo

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je u subotu, 18. ožujka u Shopping centru Supernova akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Građani su donirali 302 različita prehrambena proizvoda ukupne težine 228,5 kilograma, te 51 proizvod za higijenu.

”Zahvaljujemo svima koji su pomogli!”, ističu u Crvenom križu.

U prikupljanju u Supernovoj sudjelovale su volonterke Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, članice Kluba Volonter penzioner. Kupcima su dijelile letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale donacije.

”Zahvaljujući ovakvim akcijama i ostalim donacijama svakog tjedna možemo pripremiti humanitarne pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane u potrebi”, objašnjavaju u Crvenom križu.

Projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti