Srijeda, 6. srpnja 2022.

Za vikend u koprivničkom parku cijeli niz sadržaja za sve uzraste

Aktivnost Volonteri u parku organizirana je u sklopu projekta Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Hrvatske

Preporučujemo

U subotu će se u koprivničkom parku od 10 do 12 sati održati aktivnost Volonteri u parku.

Odred koprivničkih izviđača Kamengrad ugostit će izviđače iz Velike Gorice i Svetog Martina pod Okićem. Izviđači će od 10 do 12 sati organizirati nekoliko igara i radionica s ekološkom tematikom na kojima će posjetitelji moći izračunati svoj ekološki otisak, raspoznavati vrste drveća i drugog bilja u gradskom parku, razvrstati otpad, napraviti hotel za kukce, uočiti utjecaj vlage i temperature na rast i razvoj drveća.

Učenici 3. i 4. razreda koprivničke Srednje škole, smjer fizioterapeut, pod mentorstvom svojih profesorica od 10 do 11 sati će održati na pripremljenim motoričkim poligonima natjecateljske štafetne igre za djecu.

Vježbe uključuju ispitivanje vlastite snage, brzinu, koordinaciju, agilnost, balans i ravnotežu.

Također, koprivnički gimnazijalci će od 10 do 11 sati održati radionicu izrade prirodnih sapuna i balzama pod nazivom Mirisna radionica, a svi posjetitelji će moći isprobati već gotove mirisne prirodne sapune.

Podsjetimo, aktivnost Volonteri u parku organizirana je u sklopu projekta Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Hrvatske, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

- Advertisement -

Najnovije objave