Petak, 12. kolovoza 2022.

Završio je ljetni upisni rok u srednje škole u Podravini i Prigorju

U školskoj godini 2022./2023. učenicima osmih razreda na raspolaganju bilo gotovo 60-tak zanimanja i 1093 slobodnih mjesta u 51 razrednom odjelu u srednjim školama kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija

Preporučujemo

Pristigli su rezultati ljetnog upisnog roka u srednje škole kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija.

Što se tiče okvirnoga broja slobodnih mjesta za jesenski upisni rok, u programu opće gimnazije mjesta još ima u Gimnaziji dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac i Gimnaziji Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci, dok je u Gimnaziji Fran Galović Koprivnica mjesta za jesenski upisni rok je ostalo u programima jezične, sportske te prirodoslovno-matematičke gimnazije.

Srednja škola Koprivnica u ljetnom je upisnom roku popunila sve programe osim prehrambenog tehničara i prodavača, dok je u Obrtničkoj školi Koprivnica za jesenski upisni rok ostalo po jedno mjesto u zanimanjima mesar, elektroinstalater, elektromehaničar, konobar i pomoćni cvjećar.

U Strukovnoj školi Đurđevac mjesta još ima u zanimanjima ekonomist, pomoćni kuhar i slastičar te konobar, a u Srednjoj školi Ivan Seljanec Križevci slobodnih je mjesta preostalo u zanimanjima krojač, zidar, strojobravar te pomoćni kuhar i slastičar.

U Srednjoj gospodarskoj školi Križevci mjesta je ostalo u zanimanjima agrotehničar, veterinarski tehničar, poljoprivredni tehničar-fitofarmaceut, cvjećar, mehaničar poljoprivredne mehanizacije te poljoprivredni gospodarstvenik.

Potrebno je istaknuti da je u školskoj godini 2022./2023. učenicima osmih razreda na raspolaganju bilo gotovo 60-tak zanimanja i 1093 slobodnih mjesta u 51 razrednom odjelu u srednjim školama kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija.

Službena objava slobodnih mjesta za jesenski upisni rok biti dostupna 10. kolovoza, a početak prijava u sustav i prijava obrazovnih programa u jesenskom upisnom roku počinje 20. kolovoza, stoji na službenim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

- Advertisement -

Najnovije objave