Subota, 18. svibnja 2024.

Zelena čistka u Koprivnici, priključite se i vi

Zelena čistka dio je globalnog pokreta Let’s do it! koji okuplja aktivne građane i organizacije u najvećem volonterskom projektu u povijesti čovječanstva

- Oglas -

Grad Koprivnica tradicionalno povodom Dana planeta Zemlje koji se obilježava 22. travnja organizira Zelenu čistku, akcija čišćenja divljih odlagališta otpada.

Akcija je ove godine i dio projekta ‘Od izvora do mora’ te ovisno o broju okupljenih volontera i količini prikupljenog otpada je moguće osvojiti nagradni fond za kupnju sadnica drveća za urbano pošumljavanje.

“Svim sudionicima osiguran je prijevoz do lokacije, zaštitne rukavice, vreće za smeće, osvježavajuće piće i obrok”, poručili su iz koprivničke gradske uprave.

- Oglas -

Čistka će se održati u subotu, 20. travnja, s početkom u 9 sati. Okupljanje je predviđeno na koprivničkom Sajmištu (kod nekadašnje vage) u 8.30 sati.

Pridružite se čišćenju divljih deponija i budite dio ove hvalevrijedne akcije. Prijaviti se možete najkasnije do 18. travnja na e-mail hrvoje.ruzic@koprivnica.hr.

LOKACIJE ČIŠĆENJA

  • Katastarska čestica broj 5031 k. o. Koprivnica – produžetak Ulice kneza Domagoja u Koprivnici prema Herešinu uz šljunčani put u cijeloj dužini šume
  • Katastarska čestica broj 5171 k. o. Koprivnica – produžetak Ulice Željka Selingera šljunčani put poslije farme nesilica Maltarić prvi put lijevo

Foto: koprivnica.hr

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti