Utorak, 9. kolovoza 2022.

Županijska bolnica Čakovec dobitnik nagrade Registra kvalitete skrbi za moždani udar

Odjel za neurologiju osim moždanog udara, bavi se liječenjem i ostalih neuroloških dijagnoza te daje mogućnost obavljanje različitih neuroloških pretraga

Preporučujemo

Odjel za neurologiju Županijske bolnice Čakovec dobitnik je zlatne nagrade globalne kampanje Angels Intiative RES – Q-a (Registry of Stroke Care Quality) 2022. godine, registra kvalitete skrbi za moždani udar u koji su uključeni neurološki centri iz cijelog svijeta.

Inicijativa je nastala od ESO (European Stroke Organization – Enhancing and Accelerating Stroke Treatment) kako bi pomogla svim registriranim državama i gradovima poboljšati kvalitetu skrbi pacijenata oboljelih od moždanog udara.

Odjel za neurologiju osim moždanog udara, bavi se liječenjem i ostalih neuroloških dijagnoza te daje mogućnost obavljanje različitih neuroloških pretraga.

S ciljem pružanja najbolje zdravstvene skrbi za naše pacijente kontinuirano se ulaže i pridonosi kvaliteti rada, a kako bi se zdravstvena skrb podigla na najvišu moguću razinu, u planu je rekonstrukcija Odjela neurologije.

”Ovim uspjehom Županijska bolnica Čakovec ponovno dokazuje visoku kvalitetu medicinske skrbi za naše pacijente te s velikim ponosom čestitamo svim Djelatnicima Odjela za neurologiju na zasluženom priznanju”, istaknuo je međimurski župan Matija Posavec.

- Advertisement -

Najnovije objave