Utorak, 9. kolovoza 2022.

Posebno policijsko priopćenje uoči utakmice Slavena Belupa i Dinama

Ulazi u stadion biti će otvoreni od 19 sati, stoga pozivamo posjetitelje da dođu ranije, kako bi nakon obavljenih pregleda i provjera ulaznica mogli prije početka javnog okupljanja ući na stadion

Preporučujemo

U subotu, 23. srpnja 2022. godine s početkom u 21 sat u Koprivnici na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ odigrat će se nogometna utakmica 2. kola SuperSport HNL između NK Slaven Belupo i GNK Dinamo.

Tim povodom koprivničko-križevačka policija izdala je priopćenje.

”Radi provođenja mjera osiguranja u vremenu od 19 do 24 sata privremeno će biti zatvoren promet za sva vozila Ulicom Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici od raskrižja s Marofskom ulicom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića, dok će parkiranje u istoj djelomično biti onemogućeno u vremenu od 15 do 24 sata.

Mole se vozači za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici (zona stadiona).

S obzirom na pojačan interes posjetitelja za ovo javno okupljanje, molimo posjetitelje da se na dan utakmice pravovremeno upute prema stadionu. Ulazi u stadion biti će otvoreni od 19 sati, stoga pozivamo posjetitelje da dođu ranije, kako bi nakon obavljenih pregleda i provjera ulaznica mogli prije početka javnog okupljanja ući na stadion.

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti audio-video snimanje na stadionu i prilaznim pravcima”, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave