Petak, 29. rujna 2023.

Zvonimir Cahunek novi je stari predsjednik RK Koprivnica, Marko Sinković i dalje tajnik

Odlukom Skupštine broj članova u narednom mandatu je povećan za dva mjesta, sa sedam na devet, te su u Upravni odbor još izabrani Tomislav Krofl i Marko Stričević

- Advertisement -

U srijedu se u Gradskoj vijećnici održala redovna izborna Skupština Rukometnog kluba Koprivnica. Na sjednici je dosadašnji predsjednik kluba Zvonimir Cahunek podnio izvješće o radu za 2020. godinu s osvrtom na protekli mandat od tri godine.

Tajnik je podnio financijsko izvješće za 2020. godinu dok je Nadzorni odbor podnio izvješće o radu kluba u 2020. godini. Sva izvješća su jednoglasno usvojena.

Po prihvaćanju izvješća zbog isteka mandata dosadašnje uprave kluba, pristupilo se izboru novog predsjednika kluba kao i članova Upravnog odbora kluba. Na prijedlog Zlatka Blažekovića, temeljenom na podnesenom uspješnom izvješću o radu kluba u proteklom mandatu, za novog predsjednika kluba je izabran ponovno Zvonimir Cahunek, dok su za članove Upravnog odbora potvrđeni dosadašnji članovi (Zdravko Premec-dopredsjednik kluba, Zoran Peričić, Miroslav Mikulić, Sanda Mikačić, Tomislav Đuranek i Marko Sinković).

- Advertisement -

Odlukom Skupštine broj članova u narednom mandatu je povećan za dva mjesta, sa sedam na devet, te su u Upravni odbor još izabrani Tomislav Krofl i Marko Stričević.

Na kraju Skupštine nazočnima se obratio predsjednik Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije g. Zlatko Blažeković, ujedno i počasni član kluba, gdje je pohvalio rad kluba u proteklom mandatu od tri godine te zaželio sreću u narednom uz obećanje pomoći saveza u okviru financijskih i zakonskih mogućnosti.

Po završetku Skupštine održana je sjednica Upravnog odbora kluba na kojoj je zbog isteka mandata izabran novi/stari tajnik kluba Marko Sinković.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti