Utorak, 30. travnja 2024.

ČETVRTA LIGA Cvetkovčani razbili Dinamo, Kloštrani slavili u Molvama, Legrađani u Suhopolju

U nedjelju će od 17 sati igrati Ferdinandovac i Voćin, a svi drugi susreti igrali su se u subotu

- Oglas -

Ovog vikenda na rasporedu su i utakmice 22. kola u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

U nedjelju će od 17 sati igrati Ferdinandovac i Voćin, a svi drugi susreti igrali su se u subotu.

Tehničar je u Cvetkovcu dočekao Dinamo iz Predavca i upisao uvjerljivu pobjedu rezultatom 4:0. Već u drugoj minuti povela je momčad Krune Lovreka. Sjajan ubačaj Alena Mileka glavom je u gostujuću mrežu ‘zakucao’ Jura Ovnić.

- Oglas -

U 32. minuti David Kranclbinder povisio je rezultat, a novu glavobolju Dinamo zadao je napadač Tehničara Hrvoje Bači u 51. minuti. U 83. minuti na fantastičnu asistenciju Luke Ernečića novi pogodak za domaću momčad postiže Hrvoje Bači, kojem je to bio 20. prvenstveni pogodak ove sezone.

Publika je u Cvetkovcu mogla uživati u zaista lijepoj nogometnoj suboti. Pored utakmice, za sve gledatelje u klubu su pripremili besplatne obroke, ovog puta kuhar Štef pripremao je sarmu, dok su najmlađi gledatelji uživati u hot-dogovima i napuhancima. I ovim događajem obilježen je Dan Općine Rasinja na čijoj je svečanoj sjednici NK Tehničar Cvetkovec u srijedu primio zlatnu plaketu za postignute sportske rezutate i promociju Općine.

Mladost je u Molvama ugostila imenjaka iz Kloštra Podravskog i izgubila s 3:1. Uoči utakmice bila je minuta šutnje za iznenada preminulog Tomislava Lukića, veterana Ferdinandovca i bivšeg kapetana molvarske Mladosti.

Nogometaši molvarske Mladosti
Minuta šutnje za Tomislava Lukića // Foto: NK Mladost Molve

Borac iz Imbriovca gostovao je u Garešnici i odigrao bez pobjednika – 1:1, a oba pogotka pala su s 11 metara.

Graničar iz Legrada otišao je u Suhopolje po bodove spasa i uspio je pobijediti s 3:2.

- Oglas -

Čazma je još bila domaćin Bilogori iz Grubišnog Polja (1:4), a vodeća Pitomača je ugostila Slatinu i slavila sa 6:3 uz hattrick Begovića.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti