Utorak, 30. travnja 2024.

Bivša kapetanica Podravke Dragica Džono odgodila mirovinu i potpisala za čakovečki Zrinski

Dragica Džono igra na poziciji kružnog napadača, a zadnjih je sedam sezona igrala za Podravku s kojom je nastupala u Ligi prvakinja

- Oglas -

Rukometašice čakovečkog Zrinskog krenule su s pripremama za novu sezonu. Prije početka prvog treninga sve prisutne igračice pozdravila je sportska direktorica Ljubica Vrbančić i ispred Upravnog odbora Miljenko Topličanec.

Sportska direktorica predstavila je pojačanja za novu sezonu. Klubu su tako pristupile iz Sinja perspektivne golmanica Ana Ugrin, iz Zameta juniorska reprezentativka Sara Krizmanić koja igra na poziciji organizatora igre, a sa posebnim veseljem Ljubica Vrbančić predstavila je pojačanje iz Podravke, Dragicu Džono.

Dragica Džono igra na poziciji kružnog napadača, a zadnjih je sedam sezona igrala za Podravku s kojom je nastupala u Ligi prvakinja. Dragica će sa svojim iskustvom sigurno pomoći u razvoju naših mladih igračica istaknula je direktorica Vrbančić.

- Oglas -

Dragica Džono u isto će vrijeme biti dio trenerskog pogona Podravkine škole rukometa.

Goran Mrđen je i dalje glavni trener Zrinskog, pomoćnice su mu Darinka Pavleković i Ines Okun.

U novu sezonu Zrinski kreće sa sljedećim snagama:
Kozjak M, Ugrin A., Potočnjak D., Strbad B., Balić M., Blagus L., Mihalković K., Vukojević L., Siročić N., Gudelj G., Bartolić L., Laptoš H., Balent A., Krizmanić S., Vuljak H., Radek L., Car D., Rebernik V., Resman I., Džono D., Zanjko K.
Pripremama su priključene i perspektivne kadetkinje: Rajher Z., Škrobar E., Brzuhalski L.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti