Utorak, 30. travnja 2024.

Bogojević uoči Dinama: Dat ćemo sve od sebe da im pokvarimo planove

Najefikasniji Slavenov igrač protiv Dinama u HNL-u je Bojan Vručina sa šest golova. Po četiri su zabili Marijo Dodik i Mateas Delić, tri Bruno Bogojević, a po dva Ivan Krstanović, Törles Knöll, Ivica Karabogdan, Mato Jajalo, Pavo Crnac i Davor Bajsić

- Oglas -

Slaven Belupo i Dinamo sastaju se u nedjelju u 15 sati na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici u utakmici 28. kola HT Prve lige.

Modri su veliki favoriti, u posljednje vrijeme Koprivnicu su lako osvajali, ali ih je Slaven u 1. kolu aktualnog prvenstva iznenadio u Zagrebu.

– Dinamo je uvijek Dinamo, prvak već dugi niz godina. Ne treba o njima trošiti previše riječi, to je momčad europske razine koja potvrđuje svoju vrijednost i u HNL-u. Mi ćemo opet dati sve od sebe. Pokušat ćemo iskoristiti svoje prilike, nadam se da ćemo ih imati. Svi se protiv velikih žele dokazati, daju možda i više od objektivnih mogućnosti. Dat ćemo sve od sebe da Dinamu pokvarimo planove. Ne gledamo to na način da nekome nešto uzmemo, nego jednostavno gledamo sebe i pokušat ćemo biti što bolji – najavio je Bruno Bogojević, koji je dosad najviše zabijao upravo Dinamu, na kontu ima tri pogotka protiv Modrih.

- Oglas -

Najefikasniji Slavenov igrač protiv Dinama u HNL-u je Bojan Vručina sa šest golova. Po četiri su zabili Marijo Dodik i Mateas Delić, tri Bruno Bogojević, a po dva Ivan Krstanović, Törles Knöll, Ivica Karabogdan, Mato Jajalo, Pavo Crnac i Davor Bajsić.

Što se tiče stanja u momčadi Zorana Zekića, izvan stroja su Zirdum i Zvonarek zbog ozljeda te kartonirani Bosec i Crnac. Kod Dinama je najnoviji problem vezan uz ozljedu Bulata, no očekuje se povratak oporavljenog kapetana Ademija.

Dinamu svaki bod može biti presudan u nikad zanimljivijoj utrci za naslovom hrvatskog prvaka, dok je Slaven Belupo rasterećen i bez ikakvih rezultatskih imperativa.

Tečajevi na Dinamo su relativno niski, a najveći koeficijent od 1.40 možete naći na najpoznatijim hrvatskim kladionicama.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti