Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Baka Marica (72) s Britanca: Nisam tužna, samo nisam fotogenična

Unuk mi je rekao: “bako, ti si legenda na Britancu” – smije se Marica i otkriva kako ima troje praunučadi. Dodaje kako su svi zdravi jer uživaju u njezinom voću i povrću

- Oglas -

Nisam tužna, samo nisam fotogenična – rekla je baka Marica (72) sa zagrebačkog Britanskog trga.

Naime, fotoreporter Pixsella Sanjin Strukić snimio ju je u ponedjeljak kako zamišljeno sama sjedi za svojim štandom.

Sanjin je rekao kako je u ponedjeljak u 8 sati prolazio kraj Britanca i ugledao kako baka tužno sjedi za svojim stolcem te ju je odlučio fotografirati. Fotografija zamišljene bake je tijekom ponedjeljka postala hit na svim portalima i televizijama. Mnogi su komentirali kako prikazuje trenutačno stanje u našem društvu, donosi Zagorje International prenoseći Metropolitan.hr.

- Oglas -

Sama baka Marica rekla je kako na placu radi 54 godine. Otkrila je da su je iz Njemačke zvali kad su njenu fotografiju vidjeli na portalima. Živi u Šestinama, a u vrtu ima voća i povrća koje prodaje na Britanskom trgu. Na sreću, osim par crjepova koji su joj pali s krova, potres joj nije oštetio kuću. U branju trešanja pomažu joj zet i kći. Iz Šestina na trg svakog jutra dolazi autobusom.

– Unuk mi je rekao: “bako, ti si legenda na Britancu” – smije se Marica i otkriva kako ima troje praunučadi. Dodaje kako su svi zdravi jer uživaju u njezinom voću i povrću. Zbog fotografije na kojoj je tužna, u utorak ujutro štand joj je bio prepun ljudi, a neki kažu kako godinama kod nje kupuju trešnje.

– To su trešnje klapače iz Šestina. Stara sorta u kojoj nikad nema crva. Najfinije ih je napraviti u štrudlama. Od njih nikad ne boli trbuh, nemaju tvrdu koru – otkriva jedna od žena.

Prodavači na drugim štandovima nisu mogli vjerovati što čini reklama. Baka Marica je do 9.30 sati prodala sve trešnje. Pala je i šala da i oni na fotografijama moraju izgledati tužno pa će sve brzo prodati.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti