Nedjelja, 4. lipnja 2023.

Aleksandar Aleksovski, novi direktor: ‘Slaven Belupo će biti još jači, izborit ćemo opstanak, a želim da klub postane brend’

Osjećam veliku pripadnost koprivničkom kraju, a u Koprivnici živim od malih nogu. Od osnovne i srednje škole uvijek sam bio vezan za Koprivnicu, kazao je novi direktor Slavena Belupa

Aleksandar Aleksovski postao je novi direktor Slavena Belupa, odluka je to koju je na prijedlog odbora za hitnost donijela uprava koprivničkog prvoligaša na svojoj sjednici u ponedjeljak.

Mladi odvjetnik rekao je za Prigorski.hr kako je prihvatio funkciju kao Koprivničanac, kao navijač i kao osoba koja voli Slaven Belupo. Pun je optimizma, ali i svjestan da mu neće biti lako.

– Suočen sam s činjenicom da je Slaven Belupo u jednom zahtjevnom trenutku u kojem moramo pod svaku cijenu izboriti ostanak u ligi, ali i dugoročno napraviti sportsku i financijsku politiku. Osoba sam koja vjeruje da posjeduje kvalifikacije da to ostvarimo i odlučio sam se uhvatiti u koštac s tim. Zbog toga sam i dobio povjerenje upravnog odbora – rekao je 32-godišnji Aleksovski, otkrivši kako je kao dječak počeo igrati u Školi nogometa Koprivnica – Slaven Belupo.

Dodao je kako mu je cilj da klub postane brend. Na taj način će, kaže, biti još više prepoznat kod sponzora i s dugoročnom sportsko-financijskom politikom može u najmanju ruku igrati Europu.

Iako još jako mlad, Aleksovski je već napravio ozbiljnu odvjetničku karijeru. Podsjetimo, od 2018. do 2020. vodio je samostalni odvjetnički ured u Križevcima, a od 2021. postao je suvlasnik i direktor Odvjetničkog društva Aleksovski i Juršetić. No, svoj poslovni put sada nastavlja u nogometnom svijetu.

– Držim da život počinje izvan zone komfora, ali stavio sam na vagu onaj dio s kojim mogu pomoći Slavenu Belupu i dio koji je nužan da vratim svoj dug društvu. Osjećam veliku pripadnost koprivničkom kraju, a u Koprivnici živim od malih nogu. Od osnovne i srednje škole uvijek sam bio vezan za Koprivnicu – kazao je novi direktor Slavena Belupa.

Uputio je i poruku navijačima koprivničkog prvoligaša.

– Slaven Belupo će biti još jači, stabilni smo i izborit ćemo ostanak u ligi – zaključio je Aleksovski.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti