13.1 C
Zagreb
Srijeda, 21. travnja 2021.

Antonio Pranjić, novi trener Podravke Vegete: ‘Svaki gol i svaka pobjeda bit će posvećena našem Zlatku Saračeviću’

Želimo i moramo biti jaki da nastavimo hrabro koračati prema ostvarenju onih ciljeva o kojima smo zajednički sanjali, rekao je uoči odlaska u Sesvete novi Podravkin glavni trener Antonio Pranjić

Preporučujemo

Ove subote u dvorani Gimnazije Sesvete u sklopu 16. kola Prve HRL rukometašice Podravke Vegete će odmjeriti snage sa Sesvetama.

Tijekom tjedna koprivničke rukometašice trenirale su sukladno mogućnostima zbog neopisivog gubitka trenera Zlatka Saračevića, koji je ostavio veliku prazninu u srcima svih u klubu.

Kao što smo na portalu Klikaj.hr izvijestili u petak, ekipu će do kraja sezone voditi trener Antonio Pranjić, a stožeru se pridružila i iskusna trenerica druge ekipe Podravke Đurđica Zečević.

“U ovim teškim trenucima za cijelu ekipu i klub dogovorili smo se da moramo biti jaki i nastaviti raditi na onim temeljima koji su dosad postavljeni. Obećali smo jedni drugima da će svaki gol, svaka pobjeda i svih 60 minuta svake utakmice koja slijedi biti posvećeni našem treneru Zlatku Saračeviću. Želimo i moramo biti jaki da nastavimo hrabro koračati prema ostvarenju onih ciljeva o kojima smo zajednički sanjali”, rekao je uoči odlaska u Sesvete novi Podravkin glavni trener Antonio Pranjić.

Inače, današnju utakmicu možete pratiti na YouTube kanalu HRS-a putem livestreama s početkom u 17.30 sati.

Podsjetimo, zbog Saračevićeve prerane smrti odgođena je utakmica osmine finala Hrvatskog kupa s Osijekom, koja se trebala igrati u srijedu, a naknadni termin odigravanja tek se mora utvrditi.

Sljedeći tjedan na rasporedu je još jedno kolo domaćeg prvenstva, i to u gostima s Dugim Selom, a za vikend će se odigrati i prva utakmica drugog kruga Lige prvakinja. Podravka Vegeta ugostit će ruski Rostov Don.

Najnovije objave