Srijeda, 31. svibnja 2023.

Čačić uoči Koprivnice: Dinamo nema medije na svojoj strani

Prema Slavenu Belupu i njihovom treneru Zekiću imamo dužan respekt. Nama je jako bitno da u Koprivnici budemo na pravoj razini zbog utakmice u utorak sa Škupijem

Trener Dinama Ante Čačić dao je ekskluzivni intervju za Sportske novosti.

– Mene realno mediji ne zanimaju, ne živim od vas. Neću pričati o sebi, nema smisla, ali kad me već kopkate, onda eto… Osvajao sam naslove u trećoj, drugoj i prvoj ligi, igrao sam s Dinamom u Ligi prvaka, bio sam izbornik Hrvatske, a nisam ja kazao da je tada reprezentacija igrala najbolji nogomet, zar ne? Mnogo klubova me zvalo nekoliko puta da se vratim kao trener, eto, sad i Dinamo drugi put. Ponosan sam što sam bio odabir maksimirskog kluba. A stalno sam dobivao medijske šamare. Ja sam TV mehaničar? Pa što, isto tako sam ponosan što sam bio i poduzetnik, zar bih se toga trebao sramiti? A kao trener imao sam rezultate i nisam kao neki trčao za svakom ponudom da bih strpao neku lovu u džep. Nisam takav – rekao je Čačić u zanimljivom uvodu.

Kasnije je tijekom razgovora kazao:

– Dinamo nema medije na svojoj strani. Kad smo na rubu, mediji su prvi koji će nas gurnuti. Nisam problem ja, nisu problem treneri, problem je institucija kao Dinamo.

Dotaknuo se i utakmice 2. kola HNL-a sa Slavenom Belupom u Koprivnici.

– Imamo u rosteru mnogo igrača i svi su dio momčadi. Nama je ta utakmica jako važna. Učinit ćemo sve da iz te utakmice izađemo zadovoljni. Igrom i bodovima. Prema Slavenu Belupu i njihovom treneru Zekiću imamo dužan respekt. Nama je jako bitno da u Koprivnici budemo na pravoj razini zbog utakmice u utorak sa Škupijem – naglasio je Čačić za Sportske novosti.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti