Petak, 3. prosinca 2021.

Čestitka u povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi: ‘Zahvaljujemo vam na svemu što činite za dobrobit drugih’

U povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, koji se obilježava 25. listopada, svim darivateljima krvi iskreno zahvaljujemo na iskazanoj humanosti i plemenitosti, kao i na svakoj darovanoj dozi krvi, u zajedničkoj su čestitci poručili koprivničko-križevački župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Damir Felak

Preporučujemo

U povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, koji se obilježava 25. listopada, svim darivateljima krvi iskreno zahvaljujemo na iskazanoj humanosti i plemenitosti, kao i na svakoj darovanoj dozi krvi, u zajedničkoj su čestitci poručili koprivničko-križevački župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Damir Felak.

“Darivatelji krvi ključan su dio našeg zdravstvenog sustava, a njihova nesebičnost svakodnevno spašava ljudske živote i zdravlje te ovom prilikom pozivamo sve građane da se odazovu akcijama dobrovoljnog darivanja krvi i pomognu onima kojima je to potrebno.

Svim darivateljima krvi i onima koji će to tek postati čestitamo njihov dan te im još jednom zahvaljujemo na ljubavi prema čovjeku i svemu što čine za dobrobit drugih”, stoji u čestitici.

Najnovije objave