Četvrtak, 6. listopada 2022.

Čović odlazi, Čović dolazi: ozljeda imenjaka ‘otvorila’ mu je ponovno vrata Slavena Belupa

Kada su iz kluba javili što se dogodilo, dogovorili smo se sve u pet minuta. Naravno, žao mi je zbog mojeg kolege i imenjaka koji se ozlijedio i želim mu što brži oporavak, rekao je novi-stari vratar koprivničkog prvoligaša

Preporučujemo

Ivan Čović (31) i ove će sezone braniti boje Slavena Belupa, iako je ovog ljeta napustio Koprivnicu. Iskusni vratar i klub dogovorili su suradnju do kraja aktualne sezone.

Čović će pojačati konkurenciju ‘između vratnica’ nakon što se Ivan Sušak ozlijedio te će izbivati s terena jedno vrijeme.

Čović je rođen 17. rujna 1990. godine u Zagrebu. Visok je 195 centimetara, a u svojoj je seniorskoj karijeri branio za Inter iz Zaprešića, Hrvatski dragovoljac, grčki Apolon Smyrnis, rumunjski Sepsi, Goricu i Slaven Belupo za koji je upisao 20 nastupa.

– Drago mi je da sam ponovno u Koprivnici i Slavenu Belupu. Kada su iz kluba javili što se dogodilo, dogovorili smo se sve u pet minuta. Naravno, žao mi je zbog mojeg kolege i imenjaka koji se ozlijedio i želim mu što brži oporavak. Pratio sam sve što se događalo. Vidim da se u svlačionici napravio dobar spoj mladosti i iskustva, da se dobro krenulo u prvenstvo i vjerujem da će se tako i nastaviti – rekao je Čović.

- Advertisement -

Najnovije objave