Srijeda, 4. listopada 2023.

Crveni križ podijelio 110 paketa hrane u općinama na širem koprivničkom području

Bijeli paketi bili su namijenjeni obitelji s više djece i sadržavali su Milka slatkiše, časopise Story i Cosmo, dječju hranu, kruške, tjesteninu i sir gauda, a plave pakete u kojima je bila tjestenina, kruške, sir i slatkiši podijelili su samačkim domaćinstvima

- Advertisement -

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je zahvaljujući donacijama Hrvatskog Crvenog križa (IKEA i Milka), GDCK Čakovca (tjestenina Marodi) i Kauflanda (banane i kruške) podijelilo 110 paketa s prehrambenim namirnicama potrebitim osobama u Novigradu Podravskom, Koprivničkim Bregima, Drnju, Legradu, Peterancu, Đelekovcu, Hlebinama i Goli.

“S obzirom na to da građani Koprivnice koji su u socijalnoj potrebi, redovito primaju pomoć u hrani iz Socijalne samoposluge, podjela paketa pridonijela je dodatnoj pomoći stanovnicima s područja tih općina čije djelovanje pokriva GDCK Koprivnica, kojima ćemo barem malo olakšati svakodnevicu, a posebno u ova teška vremena uzrokovana epidemijom koronavirusa”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Na kućne adrese korisnika njihovi zaposlenici, predsjednici općinskih društava Crvenog križa i volonteri dostavljali su dvije vrste paketa, ovisno o količini donacija s kojima su raspolagali.

- Advertisement -

Bijeli paketi bili su namijenjeni obitelji s više djece i sadržavali su Milka slatkiše, časopise Story i Cosmo, dječju hranu, kruške, tjesteninu i sir gauda, a plave pakete u kojima je bila tjestenina, kruške, sir i slatkiši podijelili su samačkim domaćinstvima.

Iz Crvenog križa pozivaju sve ljude dobre volje da svojim donacijama uljepšaju nekome dan i nacrtaju osmijeh na dječja lica.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti