Subota, 21. svibnja 2022.

Donedavni trener Koprivnice Tomo Čiković preuzeo Miklinovec

Čiković je sada već poznato trenersko ime koje je vodilo nekoliko klubova, ali najveći trag ostavio je upravo u Koprivnici

Preporučujemo

Tomo Čiković nije dugo bio bez posla jer je postao novi trener županijskog prvoligaša Miklinovca. Odlučila je tako uprava kluba na današnjem hitnom sastanku, upravo nam je potvrdio predsjednik Žute podmornice Vladimir Rus.

Podsjetimo, Čiković se prije samo nekoliko dana oprostio od trećeligaša Koprivnice, koju će u proljetnom dijelu sezone voditi Vjekoslav Vučeta, donedavni trener županijskog prvoligaša Tomislava iz Drnja.

Kao što smo prvi već objavili, donedavni trener Miklinovca Mario Žuljić vratio se u Drnje, tako da je, ispada, napravljena jedna zanimljiva trenerska rotacija između tri kluba, pravi kružni tok. Doznajemo da to nije bio dio nekakvog dogovora nego je tako na kraju ispalo.

Čiković je sada već poznato trenersko ime koje je vodilo nekoliko klubova, ali najveći trag ostavio je upravo u Koprivnici, koja je nastala spajanjem Tehnike i Koprivnice. Osvojio je Županijski kup, a uvodio je momčad i u više rangove natjecanja, Četvrtu i Treću nogometnu ligu.

Miklinovec je jesenski dio sezone završio na šestom mjestu u Prvoj ŽNL s 20 osvojenih bodova.

Trener Tomo Čiković

- Advertisement -

Najnovije objave