Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Nakon odlaska Vučete, Tomislav iz Drnja ekspresno riješio pitanje trenera

Iz više izvora bliskih klubu doznajemo da je dogovoren povratak trenera Žuljića. U Tomislav se, dakle, vraća nakon samo tri mjeseca. Žuljić je momčad iz Drnja prije toga vodio šest godina, a osvojio je dva naslova prvaka

Preporučujemo

Mario Žuljić ponovno će biti trener županijskog prvoligaša Tomislava iz Drnja.

Podsjetimo, po jedna pobjeda i remi te četiri poraza u prvih šest kola aktualne sezone nisu zadovoljili apetite uprave ni navijača Tomislava iz Drnja, a cijenu je krajem rujna platio trener Žuljić.

Tomislav iz Drnja tada je preuzeo Vjekoslav Vučeta, poznati podravski trener, a klub je jesen završio na četvrtom mjestu s 23 boda.

Prije nekoliko dana Vučeta je preuzeo trećeligaša Koprivnicu pa je u Drnju ostalo upražnjeno trenersko mjesto.

Iz više izvora bliskih klubu doznajemo da je dogovoren povratak trenera Žuljića. U Tomislav se, dakle, vraća nakon samo tri mjeseca. Žuljić je momčad iz Drnja prije toga vodio šest godina, a osvojio je dva naslova prvaka. Kako se kaže, poznaje ih u dušu.

Trener Mario Žuljić
Trener Mario Žuljić // Foto: Luka Krušec / LuMedia

Posljednje je vodio županijskog prvoligaša Miklinovec s kojim je u posljednjih pet kola aktualne sezone osvojio jako dobrih 10 bodova i ostavio ih na šestom mjestu s ukupno 20 bodova.

Sada je, pak, dakle, upražnjeno trenersko mjesto u Miklinovcu. Bit će zanimljivo vidjeti koga će uprava Žute podmornice sada angažirati.

NOVO

Donedavni trener Koprivnice Tomo Čiković preuzeo Miklinovec

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti