Petak, 27. svibnja 2022.

Donosimo vam najnovije službene nogometne transfere u Podravini i Prigorju

Podsjetimo, zimski prijelazni rok započeo je u utorak, 18. siječnja, a traje do kraja veljače

Preporučujemo

I Nogometni savez Koprivničko-križevačke županije objavio je prve službene transfere u ovom zimskom prijelaznom roku. Podsjetimo, započeo je u utorak, 18. siječnja, a traje do kraja veljače.

Kao što smo već prije pisali, Močile su dovele Hrvoja Kodrića i Ivana Ranilovića iz Starigrada, Ivana Jozića iz sigečke Mladosti i povratnika Igora Čanija iz Borca Imbriovec.

Nikola Deglin (Lovran) novi je igrač Gornje Rijeke, a Mario Sertić iz Močila je preselio u Starigrad.

Fran Jalžabetić i Luka Tudić registrirani su za đurđevački Graničar, a Kristijan Kranjec i Alen Špoljar (Dubrava) za Sokol iz Sokolovca.

Osvit iz Đelekovca doveo je Mislava Jurasa i Filipa Harambašu iz legradskog Graničara te Dorijana Živka iz Tomislava Drnje.

Graničar iz Legrada iz Đelekovca je u svoje redove doveo Nikolu Paradžika i Antu Bilješka.

Tomislav Srbljinović vratio se u Slaven Belupo s posudbe u Rudešu, a Gamarra s posudbe u zaprešićkom Interu.

U ženskom nogometu Maja Hudjek registrirana je za ŽNK Graničar iz Đurđevca, a Valentina Šat za đurđevački ŽMNK Graničar Stars.

Zbog odlaska na područje drugog saveza Tehničar iz Cvetkovca napustili su Filip Busija i Patrick Golec, Graničar iz Legrada ostao je bez Darija Orehovca koji je otišao u Bukovčan iz Velikog Bukovca, a Siniša Jasika otišao je iz bregovske Mladosti. Krešimir Žagi više neće igrati za Ferdinandovac, a Ivan i Stepan Burek za Mladost Sigetec.

Matija Štefanec otišao je iz Slavena Belupa, dok je Bruno Mešnjak svoj Graničar iz Legrada zamijenio Austrijom.

- Advertisement -

Najnovije objave