Subota, 4. prosinca 2021.

Doznali smo tko će preuzeti Podravku Vegetu nakon današnje utakmice s Esbjergom

Jedan od krakova potrage otišao je prema Sloveniji, gdje kao izbornik ženske reprezentacije radi bivši trener Budućnosti Dragan Adžić. Međutim, s njim dogovor na kraju ipak nije postignut

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete danas u Koprivnici igraju utakmicu 5. kola A skupine lige prvakinja s danskim Team Esbjergom. U tom susretu ekipu će voditi Antonio Pranjić koji je ranije bio pomoćnik u stručnom stožeru, a od sljedećeg tjedna Koprivničanke bi trebale dobiti novog trenera.

Neven Hrupec smijenjen je par dana nakon šokantnog poraza od Lokomotive na domaćem terenu te se vodstvo kluba našlo u problemu. Nitko nije razmišljao o tome će da će Hrupec postati bivši nakon samo par mjeseci.

Jedan od krakova potrage otišao je prema Sloveniji, gdje kao izbornik ženske reprezentacije radi bivši trener Budućnosti Dragan Adžić. Međutim, s njim dogovor na kraju ipak nije postignut.

Postojalo je još par imena u talonu direktorice i jedine članice Uprave RK Podravke Vlatke Mihoci i njenih suradnika s kojima oblikuje klupsku politiku, da bi na kraju najbliže svima primamljivoj klupi stigao – Goran Mrđen!

Goran Mrđen
Goran Mrđen vraća se u Podravku Vegetu // Foto: RK Podravka

Riječ je o iskusnom stručnjaku iz Virovitice koji dugi niz godina živi i radi u Koprivnici. Vodio je i niz hrvatskih klubova, od Đurđevca, preko Zeline i Zrinskog pa do Podravke, a bio je i izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije.

U Podravki je bio pomoćni trener u sezoni 1998./99, potom je samostalno vodio ekipu u sezoni 2003./04. kad je osvojio Kup Hrvatske.

Najdulje je na klupi Podravke bio od 2013. do 2017. godine. U prvoj sezoni klubu je prijetio stečaj, odrazilo se to na izgled ekipe koja je ostala bez trofeja, a u Kupu kupova stigao je do osmine finala.

Druga sezona počela je sjajno, na kvalifikacijskom turniru u Kragujevcu izboren je plasman u skupinu Lige prvakinja te je Mrđen u sljedeće tri sezone s Podravkom uredno osvajao dvostruku krunu u Hrvatskoj.

Kad već nije bila Hrupecu, možda će Mrđenu treća biti sreća kad je u pitanju vođenje Podravke Vegete.

Iz kluba zasad nisu ništa komentirali oko izbora novog trenera, a ni on sam nije želio davati nikakve izjave nakon što je jučer sa Zrinskim poražen na gostovanju kod Lokomotive u Zagrebu.

Najnovije objave