Petak, 3. prosinca 2021.

Majka djeci nije mogla kupiti slatkiše, a onda ih je na izlazu iz dućana dočekala policajka sa slatkišima

Svaka čast policajki, koja je u tom času bila pravi anđeo tom djetetu. Ne samo da mu je zasladila život, nego mu je dala i vjeru u ljude

Preporučujemo

Jednu majku iz Međimurja ganula je predivna gesta policije te je u na Facebooku napisala objavu i kojoj je pohvalila međimursku policiju.

Priča koju je iznijela istodobno je i tužna i lijepa. Tužna jer ima djecu kojoj zbog svojih primanja, nažalost, ne može baš priuštiti slatkiše, a lijepa, jer je dijete neočekivano dobilo željeni slatkiš, kada mu ga mama nije mogla kupiti, pišu Međimurske novine.

Naime, dijete je mamu u dućanu molilo Kinder jaje od 10 kuna. Mlada policajka koja se zatekla tamo čula je moljakanje djeteta i odgovor majke koja mu je morala objasniti da nemaju novaca za to.

Možete li zamisliti tugu tog djeteta, koje razumije obiteljsku situaciju i miri se s tim da ne može dobiti željeni slatkiš. No, srce ove policajke razumjelo je tugu djeteta i odlučila ga je razveseliti. Djetetu je kupila ne samo toliko željeni slatkiš, nego i Čokolino i brdo drugih slatkiša.

Svaka čast policajki, koja je u tom času bila pravi anđeo tom djetetu. Ne samo da mu je zasladila život, nego mu je dala i vjeru u ljude. Bravo za ljudskost i solidarnost koje još nisu iščezle iz naših ljudi. Bravo za ovu i sve međimurske policajce s velikim srcem.

Najnovije objave