Petak, 3. prosinca 2021.

U Podravini i Prigorju 100 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije bolest COVID-19 potvrđena je kod 10.303 osoba

Preporučujemo

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza na području županije potvrđeno 100 novih slučajeva bolesti COVID-19.

Tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 216 uzoraka – PCR i brzim antigenskim testiranjem, sa sumnjom na koronavirus.

Trenutno je aktivno 402 slučaja bolesti COVID-19, oporavila se 31 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 25 pacijenata.

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije bolest COVID-19 potvrđena je kod 10.303 osoba.

Podsjetimo, danas od 8 do 12 sati u dvorani koprivničke Srednje škole provodi se akcija cijepljenja protiv koronavirusa.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije pozivaju sve zainteresirane građane koji se do sada nisu cijepili, one koji se žele cijepiti drugom dozom te one koji se žele cijepiti trećom dozom sukladno Preporuci za primjenu treće doze imunokompromitiranih osoba i docjepljivanja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, da se odazovu pozivu.

Za dolazak na cijepljenje nije potrebna prethodna najava, a na raspolaganju su cjepiva Pfizer, Moderna i Johnson&Johnson.

Na cijepljenje se obavezno mora donijeti osobna i zdravstvena iskaznica, a kod dolaska na drugu dozu cijepljenja potrebno je donijeti i potvrdu o primitku prve doze cjepiva.

Najnovije objave