Subota, 4. veljače 2023.

Drama na Sljemenu: vatrogasci jurili ugasiti požar auta, ali im se na putu ispriječio drugi auto koji visi na rubu provalije

Na putu prema intervenciji, vatrogasci su naišli na drugo vozilo koje visi na rubu provalije. Osobe su, srećom, bile na sigurnom, izvan automobila, no prolaz je bio nemoguć...

Preporučujemo

Zagrebački vatrogasci sinoć su imali zahtjevnu intervenciju na snijegom prekrivenom Sljemenu.

Kako je izvijestila Vatrogasna postrojba Zagreb, oko pola sata iza ponoći primili su dojavu građana o požaru osobnog automobila marke BMW na Sljemenskoj cesti prema Zagrebu, u visini doma Crvenog križa.

Na putu prema intervenciji, vatrogasci su naišli na drugo vozilo marke VW Passat koje visi na rubu provalije. Osobe su, srećom, bile na sigurnom, izvan automobila, no prolaz je bio nemoguć.

“Pozivom saznajemo da su požar na automobilu (BMW, op.a.), na sreću, ljudi prigušili s aparatima za početno gašenje koje su im ustupili drugi vozači. Pristupamo izvlačenju vozila (VW Passat) s ruba provalije kako bi omogućili prolaz, prije svega naš do požara. Izvlačimo vozilo i nastavljamo do mjesta požara automobila koji je ugašen, pregledavamo termo kamerom i provjeravamo sve još jednom i vraćamo se”, ističu iz Vatrogasne postrojbe Zagreb.

Bitno da je sve dobro završilo, bez žrtava.

Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti