Petak, 19. kolovoza 2022.

Đurđevačka zimska služba spremna za sve izazove

Osigurano je 20 tona soli i 25 kubika kamenog posipala te je osam strojeva s ralicama i posipačima spremno za ovu zimu, istaknuo je komunalni redar Tihomir Robotić

Preporučujemo

Proteklog je tjedna radni sastanak putem Zoom platforme odsjeka za sigurnost cestovnog prometa i policijskih postaja na kojemu je sudjelovao i đurđevački komunalni redar.

Radni sastanak organiziran je u vezi održavanja sigurnosti i optimalne protočnosti na cestama tijekom predstojeće zimske sezone.

Na sastanku su dogovoreni načini postupanja tijekom zimskih uvjeta, posebice u pogledu međusobnog izvješćivanja i koordinacije, preusmjeravanja prometa obilaznim pravcima te mjerama za poboljšanje protočnosti i sigurnosti prometa, kao i povećanja broja vozača koji koriste zimsku opremu.

“Planom zimske službe Grada Đurđevca utvrđeni su prioriteti u čišćenju prilikom većih padalina, osigurano je 20 tona soli i 25 kubika kamenog posipala te je osam strojeva s ralicama i posipačima spremno za ovu zimu. Osim mehanizacijom, snijeg će se čistiti ručno, a za to je angažirano 10 radnika”, istaknuo je komunalni redar Tihomir Robotić.

- Advertisement -

Najnovije objave