Utorak, 28. rujna 2021.

Đurđevački fotografi uspješni na međunarodnoj izložbi u Zagrebu

Izložba je umjesto u Muzeju Mimara, koji je oštećen u potresu, otvorena u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu

Preporučujemo

Na najpoznatijoj i najprestižnijoj međunarodnoj izložbi Zagreb Salon, članovi Foto-kino kluba Picok Đurđevac bili su izuzetno uspješni.

Izložba je umjesto u Muzeju Mimara, koji je oštećen u potresu, otvorena u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, a može se razgledati do kraja godine.

Za ovo međunarodno fotografsko natjecanje pristiglo je gotovo 6000 fotografija od autora iz čak 44 države, a žiri je odabrao najbolje.

Među njima ima ukupno 23 fotografija najaktivnijih đurđevačkog fotografa Ivana Hećimovića (8), Željka Cara (8), Mate Zemana (5) i Ivana Nemeta (2), a Hećimović je za fotografiju Lijevo i desno dobio diplomu Fotokluba Zagreb.

Fotoklub Zagreb kao organizator ovog poznatog međunarodnog natjecanja umjetničkih fotografa može se pohvaliti tradicijom od 110 godina, a ove je godine unatoč problemima zbog pandemije koronavirusa i potresa u Zagrebu uspješno organiziran 39. Zagreb Salon.

Neke od fotografije možete pogledati ovdje.

Najnovije objave