Srijeda, 22. ožujka 2023.

Đurđica Lazar već je 39 godina predsjednica Društva žena Kamengrad

Pohvalile su se i rezultatima vezanim uz humanitarno djelovanje koje realiziraju u sklopu Crvenog križa, sudjelovanjem u gradskim i županijskim manifestacijama kao i aktivnostima koje provode u svom mjesnom odboru

Preporučujemo

Članice Društva žena Kamengrad održale su u subotu 40. redovnu izvještajnu godišnju i izbornu skupštinu u Društvenom domu u Starigradu.

Skupštinu je vodila predsjednica Đurđica Lazar kojoj su članice i ovoga puta iskazale povjerenje da vodi njihovo društvo. Naime, Đurđica Lazar je predsjednica društva 39 godina, što je najbolji pokazatelj kvalitete njenog rada.

Ona se u svom obraćanju zahvalila članicama na iskazanom povjerenju te trudu i radu koji ulažu u rad društva, a samim time i boljitku njihovog prigradskog naselja Starigrad.

Istaknula je kako se nada da će im se u djelovanju pridružiti i mlađe članice te napomenula kako i ove godine planiraju niz aktivnosti.

U sklopu skupštine pred mnogobrojnim okupljenima članice su predstavile sve aktivnosti koje su provodile u protekloj godini kao i financijske rezultate. Kao jedan od najuspješnijih projekata istaknule su svoju manifestaciju “Dani jabuka” kao i sve aktivnosti koje ona nosi.

Društvo žena Kamengrad
Skupština Društva žena Kamengrad // Foto: koprivnica.hr

Pohvalile su se i rezultatima vezanim uz humanitarno djelovanje koje realiziraju u sklopu Crvenog križa, sudjelovanjem u gradskim i županijskim manifestacijama kao i aktivnostima koje provode u svom mjesnom odboru. Također, napomenule su kako su se priključile hodočasnicima na posljednjoj etapi podravskog Camina, na što su posebno ponosne.

Godinu su i na financijskom planu završile pozitivno, što im daje dodatan motiv za rad u 2023. godini.

Predstavljen je i plan rada za ovu godinu te jedna novost, a to je da će se „Dani jabuka“, koji se svake godine održavaju u studenom u sklopu Dana grada Koprivnice, ove godine održati u listopadu, a vezat će se uz Svjetski dan jabuka.

Ispred grada Koprivnice skupštini je prisustvovao gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić. On je u svom obraćanju istaknuo kako je ponosan na rad Društva žena Kamengrad te predsjednici Đurđici Lazar čestitao na ponovnom izboru i zaželio mnogu uspjeha u provođenju svih planiranih aktivnosti.

Skupštini su također prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, župnik u Župi svete Majke Terezije u Starigradu Ivica Puškadija, predsjednica Mjesnog odbora Starigrad Snježana Veličan, ravnateljica GD Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev, te ispred DVD-a Starigrad Željko Cvrtila.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti