Petak, 27. svibnja 2022.

Dva poraza kadeta Međimurja u Zadru, bez kapetana Marčeca u nastavku prvenstva

Kadeti Međimurja okreću se pripremama za utakmicu 3. kola koja se u nedjelju igra u Ivanovcu u 14 sati protiv Šibenke

Preporučujemo

Kadeti Međimurja imali su dvostruki program na gostovanju u Zadru tijekom vikenda u kojem su od petka do nedjelje boravili u tom poznatom hrvatskom košarkaškom gradu.

Bilo je to teško gostovanje u sklopu Jedinstvene kadetske lige u kojem su čakovečki kadeti odigrali dva kola. Prvo u subotu protiv kadeta ABA ligaša KK Zadra, a onda u nedjelju protiv kadetske ekipe premijerligaša Sonik Puntamike.

Gostovanje je postalo još teže nakon što je bilo dosta nesreće na treningu tijekom pripreme za ove dvije utakmice. Tako je kapetan Lovro Marčec nezgodno doskočio i nešto je kvrcnulo u koljenu. Bolničko snimanje je pokazalo da je u pitanju teška ozljeda koljena (križni ligamenti) i kapetan Međimurja mora na operaciju koja će ga udaljiti s terena najmanje šest mjeseci.

Na tom treningu bilo je još problema za ekipu. Hren je dobio neugodan udarac u bradu. Također, kao da nije bilo dovoljno loših vijesti, pa je otpao zbog samoizolacije i povratnik u klub Jakov Horvat. Otprije je izvan stroja Franjo Kranjčec, ali je dobra vijest da je on dobio zeleno svjetlo za povratak, tako da će ovaj tjedan početi lagano trenirati.

Tako je ionako mlada kadetska ekipa koja je do subote imala samo dva igrača rođena 2005. godine, ostala i bez njih i otputovala za Zadar samo s igračima 2006. godište i mlađima.

Kadeti Zadra svladali su Međimurje 116:43, dok je Sonik Puntamika ostvarila pobjedu 107:51.

Kadeti Međimurja okreću se pripremama za utakmicu 3. kola koja se u nedjelju igra u Ivanovcu u 14 sati protiv Šibenke.

- Advertisement -

Najnovije objave