Petak, 27. svibnja 2022.

Podravina iz Ludbrega uspješno odradila prvu pripremnu utakmicu protiv Dinama iz Domašinca

Strijelci za Podravinu bili su Luan Santos Oliveira Bispo u dva navrata, Golubar i Kranjec s 11 metara. Strijelci za Dinamo bili su Krznar i F. Novak, a dodajmo i da je domaćin promašio jedan kazneni udarac

Preporučujemo

Trećeligaši i (neki) četvrtoligaši s našeg sjevera krenuli su s pripremama za drugi dio sezone. Već se igraju i prve pripremne utakmice, a jednu iznimno zanimljivu u nedjelju su u Domašincu odigrali domaći četvrtoligaš Dinamo i ludbreška Podravina, član Treće HNL Sjever u kojoj se trenutačno nalazi na sedmom mjestu.

Osmoplasirana momčad Četvrte nogometne lige Čakovec – Varaždin pružila je solidan otpor Ludbrežanima, ali po jako teškom terenu u Domašincu vidjeli smo ipak dominaciju Podravine i pobjedu rezultatom 4:2. S obzirom na to da je riječ o prvoj pripremnoj utakmici, nogometaši su prikazali dopadljivu kombinatornu igru, a razlika je, realno, mogla biti i veća. U dresu Podravine ponovno je zaigrao i Mario Sačer, nekadašnji veliki talent hrvatskog nogometa. S druge strane, za ludbrešku momčad ovaj put nisu nastupila tri standardna igrača zbog lakših ozljeda ili bolesti, i to Karlo Sambolec, Karlo Jadanić i David Šmrček, te novopridošli Matija Štefanec iz Slavena Belupa.

Strijelci za Podravinu u Domašincu bili su Luan Santos Oliveira Bispo u dva navrata, Golubar i Kranjec s 11 metara. Strijelci za Dinamo bili su Krznar i F. Novak, a dodajmo i da je domaćin promašio jedan kazneni udarac.

U drugom dijelu utakmice trener Podravine Nevenko Blagaj dao je priliku za igru čak petorici igrača iz njihove Škole nogometa što je jasan pokazatelj u kojem smjeru misle djelovati.

Sastav Podravine: Kovačić, Dumbović, Giovanny de Moraes Gomes, Belovari, Banec, Fajt, Zadravec, Golubar, Luan Santos Oliveira Bispo, Sačer, Havaić. Još su igrali: Budinski, Kranjec, Pijanec, Stančin, Mraz, Gerguri, Huzjak i Frančić. Trener: Nevenko Blagaj

Sljedeća pripremna utakmica Podravine bit će u subotu, 5. veljače, u Prelogu, protiv četvrtoligaša Mladosti Komet.

- Advertisement -

Najnovije objave