Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

Evo gdje i kad možete kupiti ulaznice za ogled Slavena Belupa i Dinama

Na dan utakmice, u subotu, blagajne se otvaraju dva sata uoči utakmice (od 19 sati). Bit će omogućena prodaja i za gostujuće navijače

Preporučujemo

Slaven Belupo i Dinamo sastat će se u sklopu 2. kola SuperSport HNL. Utakmica će se igrati u subotu na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš s početkom u 21 sat.

Ulaznice možete kupiti na Ulaznice.hr (ulaznice moraju biti isprintane i izrezane), ili na prodajnom mjestu Marbis. Cijena ulaznica je 100 kn, a članovi ne mogu iskoristiti svoj popust.

U pretprodaji će ulaznice biti dostupne u petak, isključivo za članove kluba, od 13 do 18 sati na Blagajni 1 Gradskog stadiona. Cijena ulaznice bit će 50 kuna, obavezno je predočiti člansku iskaznicu, a članovi ulaznicu mogu kupiti samo za sebe.

Ako član kluba ima kupljenu godišnju kartu s popustom, neće moći kupiti jednokratnu kartu.

Na dan utakmice, u subotu, blagajne se otvaraju dva sata uoči utakmice (od 19 sati). Bit će omogućena prodaja i za gostujuće navijače.

Cijena ulaznica na dan utakmice je 100 kuna. Na dan utakmice nema popusta za članove kluba.

Svi koji ulaze na stadion moraju imati kartu, uključujući i djecu, a prilikom kupovine iste potrebno je predočiti osobnu iskaznicu.

Na stadion se neće moći unijeti predmeti poput boca, kišobrana i upaljača.

- Advertisement -

Najnovije objave