Srijeda, 31. svibnja 2023.

Evo gdje za područje Molvi prijaviti štetu od mraza

Obavještavaju se svi poljoprivrednci, fizičke i pravne osobe da prijave štete od prirodne nepogode u zakazanom roku

Općina Molve obavještava sve poljoprivrednike, fizičke i pravne osobe da prijave štete od prirodne nepogode mraza, nastale zbog izrazito niskih temperatura koje su u razdoblju od 23. ožujka do 7. travnja pogodile područje Općine Molve te uzrokovale štete na trajnim nasadima, voćarskim i povrtlarskim kulturama te ratarskim kulturama.

Prijave se mogu podnijeti pismeno putem pošte u zatvorenoj omotnici s naznakom: “Za prijavu šteta od prirodne nepogode”, na adresu Općina Molve, Trg kralja Tomislava 11, 48327 Molve, ili elektronskim putem na elektronsku poštu: opcina-molve@kc.t-com.hr s naznakom: “Za prijavu šteta od prirodne nepogode” zaključno s 27. travnja 2020. godine na propisanom obrascu PN.

Uz prijavu je potrebno dostaviti presliku osobne iskaznice, podatak o OIB-u, kopiju Lista A Zahtjeva za potporu i Lista B Prijave površina za 2020. godinu, (ili za 2019. godinu ako zahtjev za potporu za 2020. nije podnesen), kopiju računa te priloženu izjavu i privolu.

Zbog epidemije COVID-19 prijave se neće zaprimati osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Molve, osim iznimno, za što je potrebna prethodna najava na telefon: 048/892-174 ili 048/892-024.

OBRAZAC PN

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti