Petak, 2. lipnja 2023.

Evo najnovijih službenih nogometnih transfera u Međimurju

Međimurski nogometni savez objavio je nove službene transfere u ovom zimskom prijelaznom roku. Podsjetimo, započeo je u utorak, 18. siječnja, a traje do kraja veljače

Međimurski nogometni savez objavio je nove službene transfere u ovom zimskom prijelaznom roku. Podsjetimo, započeo je u utorak, 18. siječnja, a traje do kraja veljače.

Tin Horvat registriran je za Spartak iz Male Subotice, a Matija Jasenović stigao je u Međimurje Čakovec na posudbu do ljeta iz zagrebačke Lokomotive.

Vedran Knežević (Mladost Komet Prelog) novi je igrač Bratstva iz Savske Vesi, Ivan Kostelac (Strallegg Austrija) i službeno je registriran za Dubravčan iz Donje Dubrave, dok je Karlo Zrna (Rudar Mursko Središće) novi igrač Hodošana.

Fran Debelec (Međimurje Čakovec) pristupio je Rudaru iz Murskog Središća, a iz tog je kluba Marko Lisjak prešao u redove Plavih iz Peklenice.

Borac PMP Turčišće je, pak, registrirao Filipa Kovača iz Dinama Domašinec.

Zbog odlaska na područje drugog nogometnog saveza Dino Papec napustio je Pušćine, a Bruno Čovo Međimurje iz Čakovca.

Brišu se iz registra i Filip Bacinger iz Nedelišća jer odlazi na područje drugog saveza i Antonio Dodlek iz Poleta Sveti Martin na Muri jer odlazi u inozemstvo.

Više o transferima pročitajte u nastavku…

Donosimo vam prve zimske službene transfere nogometaša u Međimurju

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti