Petak, 24. svibnja 2024.

Evo tko je na Eurojackpotu osvojio 4,5 milijuna kuna

Prvi put u svom životu igrao je Eurojackpot. Listić je uplatio na kiosku na Trgu sv. Jurja u samom središtu Đurđevca.

- Oglas -

Tko je dobitnica ili dobitnik više od 4,5 milijuna kuna na Eurojackpotu bila je glavna tema svih današnjih razgovora u Đurđevcu i đurđevačkoj Podravini.

Klikaj.hr ekskluzivno doznaje da je riječ o 25-godišnjem Mariju K. s područja Ferdinandovca nedaleko od Đurđevca. Dobitak na Eurojackpotu nam je i sam potvrdio, iako još ne vjeruje da je to sve istina.

– U šoku sam. Ne znam što da vam kažem. Vjerojatno neću vjerovati da sam upravo ja dobitnik sve dok ne vidim novac. Sto puta sam već provjeravao listić – rekao je Mario.

- Oglas -

Otkrio nam je kako je saznao da ima dobitne brojeve sinoć negdje oko 2 sata.

– Vidio sam na Večernjaku da je jedan dobitni listić uplaćen u Đurđevcu i išao sam provjeriti svoje brojeve. Ne mogu vam opisati kakav je to osjećaj bio kad sam shvatio da sam pogodio brojeve – istaknuo je ovaj novopečeni milijunaš.

– Je li listić na sigurnom? Naravno da jest – sa smješkom nam je odgovorio.

Najzanimljivije u ovoj priči je da je Mario prvi put u svom životu igrao Eurojackpot. Listić je uplatio na kiosku na Trgu sv. Jurja u samom središtu Đurđevca.

– Prolazio sam kraj kioska, vidio aparat i rekao sam sebi – zašto ne – kazao je Mario.

- Oglas -

Cijela njegova obitelj, očekivano, u velikom je šoku. Kako i ne bi bila kad će im se život sada okrenuti naglavačke.

– Za dobitak sam rekao samo dvojici-trojici prijatelja i vjerojatno nisu mogli izdržati pa se pročulo. Sada mi je žao, ali što je tu je – istaknuo je on, naglasivši kako su sada slatke brige što će napraviti s više od 4,5 milijuna kuna.

Mario je, inače, zaposlen i u sretnoj je ljubavnoj vezi.

“Prvo ovogodišnje kolo Eurojackpota donijelo je najviše dobitaka ostvarenih u jednom kolu u povijesti ove igre. Ostvareno je pet glavnih dobitaka vrijednih 136.165.428,00 kuna te čak 35 dobitaka u iznosu od 4.511.967,79 kuna, od koji dva odlaze u Zaprešić i Đurđevac. U 1. kolu igre Eurojackpot, igrači iz 17 zemalja među kojima su i igrači Hrvatske Lutrije, igrali su za maksimalni iznos Eurojackpota od 680.000.0000,00 kuna. Tri igrača iz Njemačke te po jedan iz Danske i Nizozemske pogodili su svih 7 brojeva (5+2) i tako postali novi Eurojackpot milijunaši osvojivši 136.165.428,00 kn”, priopćili su iz Hrvatske Lutrije.

Izvučeni brojevi 1. kola Eurojackpota u petak navečer bili su 7, 14, 23, 27, 35 te 3 i 5.

Mariju je za glavni dobitak od 136 milijuna kuna nedostajao samo broj 5.

– Ja sam na listić stavio sedmicu. Ma, tko će se žaliti. I ovako sam u šoku – istaknuo je presretni mladić.

Čestitamo!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti