Četvrtak, 18. srpnja 2024.

FIT & TASTY na koprivničkim Cerinama

Na sunčalištu bazena moći ćete kušati slasne zalogaje koje će pripremiti Sana delikatese, osvježavajuće gutljaje i dobro se zabaviti uz ljetne hitove DJ-a Steve Fingersa

- Oglas -

Sunčalište koprivničkih gradskih bazena Cerine u subotu, 29. srpnja, postaje mjesto gastro užitka u čarobnom ambijentu uz ljetne hitove vrhunskog DJ-a.

Sve posjetitelje očekuje puno dobre urbane zabave, na sunčalištu bazena moći ćete kušati slasne zalogaje koje će pripremiti Sana delikatese, osvježavajuće gutljaje i dobro se zabaviti uz ljetne hitove DJ-a Steve Fingersa.

Doživite strast prema finim i zdravim delicijama koju Sana dijeli sa svim gurmanima i ljubiteljima hrane koja daje dobar osjećaj. Guštajte u punom okusu svježeg Sana hummusa spravljenog prema izvornoj recepturi, oduševite se FIT&TASTY zalogajima i zasladite hrskavim čipsom od jabuke.

- Oglas -

Od slanog do slatkog Sana će vas osvojiti finom i zdravom hranom.

Ulaz na sunčalište Cerina je besplatan svim posjetiteljima, a uz ljetne ritmove DJ-a , uživajte u našoj ponudi koktela, i to sve do ponoći do kada će sunčalište biti otvoreno.

Također, na sunčalištu potražite kutak za dječju igru, hlad ispod drveća ili pak osvježenje u sjenici koja je za goste otvorena tijekom cijelog ljeta.

Program počinje u 19 sati.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti