Petak, 12. travnja 2024.

Formu treba održavati, a mlade Podravkine rukometašice znaju kako 

Sportski svijet je u blokadi, ali tko želi pronađe način

- Oglas -

Dok je gotovo cijeli svijet, pa tako i onaj sportski, zbog koronavirusa u potpunoj blokadi, velika većina sportaša vrijeme provodi u svojim domovima te tamo vježbom održava formu.

Iznimka nisu ni koprivničke rukometašice. Igračice Podravke Vegete vježbaju kod kuće prema programu koji im je dao kondicijski trener Nikola Golub.

U istom su režimu i rukometašice druge ekipe, odnosno Podravke 2 Lino. Cure su dobile vježbe od svoje trenerice Đurđice Zečević koje odrađuju od kuće, a na raspolaganju za savjet im je i trener Golub.

- Oglas -

Cure su ozbiljno shvatile svoj posao te redovito vježbaju i održavaju formu kako bi u svakom trenutku bile spremne za povratak na rukometne terene.

Inače, rukometašice Podravke 2 Lino natječu se u čak tri lige. U Drugoj HRL sjever u kojoj nastupaju sve cure, u Prvoj hrvatskoj kadetskoj rukometnoj ligi u kojoj nastupaju 2002. godište i mlađe te u Prvoj hrvatskoj mlađekadetskoj rukometnoj ligi u kojoj nastupaju djevojčice 2004. i mlađe.

Podsjetimo, na nedavno održanoj završnici Prve HKRL za godište 2002. i mlađe Podravka Lino osvojila je drugo mjesto u Hrvatskoj. U Drugoj HRL sjever Podravka 2 Lino nakon odigranih 16 utakmica zauzima drugu poziciju na tablici s 11 pobjeda.

Nastavak natjecanja još je uvijek neizvjestan, a odluka HRS-a očekuje se nakon 15. travnja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti