Nedjelja, 14. travnja 2024.

Biskup Mrzljak krstio Mariju Faustinu, šesto dijete u obitelji Kovačević, i Mihaela, peto dijete u obitelji Koštarić

"Biskup Mrzljak izrazio je radost zbog svog dolaska u Koprivnicu kako bi podijelio sakrament krštenja djeci iz mnogočlanih obitelji. Znak je to da se Kraljevstvo Božje širi i raste te da će se, prema obećanju roditelja i kumova, širiti i rasti po životima novokrštenika", istaknuli su iz Varaždinske biskupije.

- Oglas -

Na svetkovinu Krista Kralja svega stvorenja varaždinski biskup Josip Mrzljak u nedjelju je u Koprivnici predvodio čak dva misna slavlja tijekom kojih je krstio djecu mnogočlanih obitelji.

Tijekom misnog slavlja u župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog biskup Mrzljak krstio je Mariju Faustinu Kovačević, šesto dijete u obitelji Ivice i Katarine rođene Gregl.

Tijekom mise poldanjice u župi Bl. Alojzija Stepinca, pak, biskup je podijelio sakrament krštenja Mihaelu Koštariću, petom djetetu u obitelji Miroslava i Irene Celiščak-Koštarić.

- Oglas -

“Biskup Mrzljak izrazio je radost zbog svog dolaska u Koprivnicu kako bi podijelio sakrament krštenja djeci iz mnogočlanih obitelji. Znak je to da se Kraljevstvo Božje širi i raste te da će se, prema obećanju roditelja i kumova, širiti i rasti po životima novokrštenika”, istaknuli su iz Varaždinske biskupije.

Foto: Varaždinska biskupija i Župa sv. Antuna Padovanskog

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti