Utorak, 5. srpnja 2022.

FOTO Gastro užitak u koprivničkom Smuteku za nove generacije

Studentima se svidio cijeli koncept Smuteka te su pohvalili povezanost s lokalnim proizvođačima i prodavačima na tržnici koja im se također svidjela

Preporučujemo

U petak su Smutek posjetili studenti visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays iz Zagreba.

Smutek – domaći kutek predstavljen je kao primjer dobre prakse u okviru predmeta destinacijski menadžment na čiju će temu raditi i završne radove.

Zagrebački studenti posjetili koprivnički Smutek
Foto: GKP Komunalac

Studentima je dobrodošlicu poželjela i koprivnička dogradonačelnica Ksenija Ostriž.

“Smutek je pozicioniran kao domaći kutek s ponudom domaćih proizvoda, najvećim dijelom s naše tržnice. Otvoreno je mjesto za sve naše građane koji mogu uživati u raznim svježim delicijama te odgovara potrebama novih generacija za drugačijim načinom pripreme hrane. Ovo je zapravo nastavak kampanje poticanja građana da kupuju i konzumiraju domaće svježe proizvode koje na koprivničkom placu mogu kupiti netom nakon berbe. Kupnjom od lokalnih proizvođača mogu biti sigurni da u gradu nema svježijih i kvalitetnijih proizvoda od onih na našem placu, a tom idejom vodili su se u Komunalcu kada su kretali u projekt Smuteka”, rekla je Ksenija Ostriž.

Nataša Tetec i Ksenija Ostriž
Foto: GKP Komunalac

Na terasi Smuteka studente je dočekao snack pun vitamina i hranjivih sastojaka. Kulinarski tim Smuteka pripremio je raznovrsne domaće specijalitete među kojima je bilo više vrsta mesnih sendviča, vege sendviči, smoothie od koprive te neizostavna zlevanka s koprivom s kojom su bili svi oduševljeni.

Zagrebački studenti posjetili koprivnički Smutek
Foto: GKP Komunalac

Studentima se svidio cijeli koncept Smuteka te su pohvalili povezanost s lokalnim proizvođačima i prodavačima na tržnici koja im se također svidjela, budući da je u središtu grada, povezana s glavnim gradskim trgom te puna svježeg voća i povrća.

Zagrebački studenti posjetili koprivnički Smutek
Foto: GKP Komunalac
- Advertisement -

Najnovije objave