Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

FOTO Hlebinska Lipa osvajač Robin Pan kupa, Horvatinović i Gregl najbolji pojedinci

Najboljim strijelcem veteranskog turnira proglašen je Dražen Dlaka, dok je kod seniora to bio Josip Horvatinović. Najbolji vratar kod veterana bio je Vedran Petrović, a kod seniora Luka Štander. Najbolji igrač veteranskog turnira je Ivan Ranilović, a kod seniora Tomislav Gregl

Preporučujemo

Nakon desetak dana i tri vikenda završen je Robin Pan kup, malonogometno prvenstvo županijskih klubova igrano na umjetnom terenu u Kunovcu, izvještava Glas Podravine.

Dan ranije odigrana su polufinala pa su u subotu 16. srpnja na redu bile utakmice za treće mjesto te velika finala.

U veteranskom ogledu za treće mjesto pobijedio je Tomislav iz Drnja, s 4:1 bili su bolji od Starigrada koji je stigao bez zamjene, a istaknuo se Davor Šamonik s tri pogotka. Kad su u pitanju seniori, broncu je osvojio Sokol iz Sokolovca pobijedivši Tomislav iz Drnja s 4:2. Unatoč vodstvu Drnja, Sokol je sve okrenuo na krilima tri pogotka Ivana Dološčaka.

U reprizi lanjskog veteranskog finala Herešinčani su pobijedili Osvit s 4:2. Brzo su poveli 3:0, a do kraja su zadržali fokus i osvojili prvo mjesto. Malo tko je očekivao da će seniorsko finale biti najefikasnija utakmica dana. Seniori Lipe zabili su čak osam pogodaka Starigradu, dok su primili tri i osvojili prvo mjesto potvrdivši tako dominaciju koju su pokazivali tijekom cijelog turnira.

Najboljim strijelcem veteranskog turnira proglašen je Dražen Dlaka, dok je kod seniora to bio Josip Horvatinović. Najbolji vratar kod veterana bio je Vedran Petrović, a kod seniora Luka Štander. Najbolji igrač veteranskog turnira je Ivan Ranilović, a kod seniora Tomislav Gregl.

Nagrade ekipama i najboljim pojedincima predali su načelnik općine Koprivnički Ivanec gosp. Zoran Vrabelj, predsjednik NK Bratstva Danijel Cifer i tajnik Krešimir Petran, a turnir kojem je Glas Podravine medijski pokrovitelj završio je velikim vatrometom.

Foto: Ivan Brkić/Glas Podravine

- Advertisement -

Najnovije objave