Petak, 19. kolovoza 2022.

FOTO Ljetni kamp na Cerinama još jednom osvojio mališane

Treći kamp počinje 15. kolovoza, četvrti počinje 22. kolovoza, a djeca se već sada mogu upisati u program, priopćili su iz koprivničkog Komunalca

Preporučujemo

Od ponedjeljka do petka na koprivničkim bazenima Cerine održan je drugi Ljetni kamp na kojem je sudjelovalo 20-ak mališana.

U tjedan dana odlične zabave djeca su se okušala u raznim sportovima i natjecanjima, slikala su, crtala i družila se u igrama na vodi.

Djeca su se kroz igru i razonodu poticala na bavljenje sportom i vježbanjem, kao i na zabavu i druženje s vršnjacima. Zadnji dan kampa svim sudionicima uručene su zahvalnice i majice Ljetnog kampa Cerine te poklon paketi partnera kampa, Podravke.

Djeca su imala prilike trenirati i s mladeži i pomlatkom DVD-a Koprivnica koji se natječe na brojim natjecanjima za djecu i mladež. Naravno, najuzbudljiviji dio bio je špricanje mete, a nakon vježbi s mladim članovima, oni stariji pokazali su polaznicima kampa vatrogasni kamion i sve što se u njemu nalazi.

Treći kamp počinje 15. kolovoza, četvrti počinje 22. kolovoza, a djeca se već sada mogu upisati u program, priopćili su iz koprivničkog Komunalca.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave