[FOTO] OPĆINA NOVIGRAD PODRAVSKI Ovi ljudi svojim nesebičnim djelovanjem zaslužili su javna priznanja i zahvalnice

Zahvalnice i priznanja, kao i novčanu nagradu, uručili su im načelnik Zdravko Brljek (SDP) i predsjednik Općinskog vijeća Mladen Levak (HDZ).

Dobitnici javnih priznanja i zahvalnica Općine Novigrad Podravski // Foto: Zvonimir Markač

Višednevni program proslave Dana Općine Novigrad Podravski zaključen je svečanom sjednicom Općinskog vijeća u vatrogasnom domu u Delovima.

Tom su prigodom dodijeljena i javna priznanja za mještane koji su to zaslužili svojim nesebičnim djelovanjem u društvenom i humanitarnom životu.

Zahvalnice su primile Marija Trepotec, predsjednica Udruge žena Novigrad Podravski, te Draženka Mihoković, predsjednica Udruge žena Delovi, u svoje i u ime svojih udruga.

Nagrađeni su zahvalnicom i dobrovoljni darivatelji krvi – Ivan Lacković i Željko Klasan (102 darivanja), Josip Špehar (103 darivanja), Zvonko Mihaljev (104 darivanja) i Ivan Matota (108 darivanja).

Petar Rac // Foto: Zvonimir Markač

Priznanje Općine Novigrad Podravski dobio je Petar Rac za čak 152 dobrovoljna darivanja krvi.

– Kažu da su Novigraci škrti, ali svi mi smo pokazali ovime da smo jako velikodušni. Drago nam je da su to u našoj Općini Novigrad Podravski znali prepoznati. Puno vam hvala – rekao je ispred svih dobitnika Rac.

Zahvalnice i priznanja, kao i novčanu nagradu, uručili su im načelnik Zdravko Brljek (SDP) i predsjednik Općinskog vijeća Mladen Levak (HDZ).

Foto: Zvonimir Markač

Ne propustite:

1 komentar