6.9 C
Zagreb
Nedjelja, 18. travnja 2021.

FOTO Pogledajte kako je Saračeva banda odala priznanje svom voljenom treneru

I prije utakmice bilo je iznimno emotivno, a i nakon nje kada su se koprivničke rukometašice zagrlile i u jedan glas uzviknule: svi za Sarača

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete, kao što smo već izvijestili, istrčale su na parket sportske dvorane u Sesvetama u majicama s natpisom ‘Zauvijek uz nas’, srcem i fotografijom prerano preminulog velikana hrvatskog rukometa i trenera Zlatka Saračevića. Na stražnjoj strani majice pisalo je Saračeva banda i broj 17. Broj koji je legendarni rukometaš najviše nosio na svojim dresovima u igračkoj karijeri. Saračević će uvijek biti dio ekipe bez obzira na to što više nije među nama. Podravkašice su i na dresovima za igranje imale inicijale ‘ZS’ u srcu.

Prije samog početka susreta održana je i minuta šutnje za legendarnog Sarača. Većina cura nije mogla zaustaviti suze. Zaista tužan prizor.

I prije utakmice bilo je iznimno emotivno, a i nakon nje kada su se koprivničke rukometašice zagrlile i u jedan glas uzviknule: svi za Sarača!

Rezultat je bio u drugom planu, ali spomenimo da je Podravka Vegeta upisala uvjerljivu pobjedu u Sesvetama rezultatom 42:23.

FOTO: Ivan Brkić

Najnovije objave